ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΔΕΥΤΕΡΑΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Πολιτικός Μηχανικός - Yποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ονομάζομαι Δευτεραίος Νικόλαος.

Γεννήθηκα στην Αθήνα τον Νοέμβριο του 1973, μέλος μιας υπέροχης πολύτεκνης οικογένειας με ουσιώδεις αναφορές στον Πολιτισμό και τις Αξίες του.

Ο πατέρας μου διετέλεσε Καθηγητής Πανεπιστημίου και Διευθυντής στο Λαογραφικό Κέντρο της Ακαδημίας Αθηνών, ενώ η μητέρα μου ήταν ιδιοκτήτρια ιδιωτικού εκπαιδευτηρίου στον Βύρωνα.

Σπούδασα Πολιτικός Μηχανικός, με μεταπτυχιακές σπουδές στη «Διοίκηση Κατασκευαστικών Εταιριών».

Έχω εργαστεί σε αρκετές εκφάνσεις του κλάδου, με εκπόνηση μελετών γεφυροποιίας στην Αττική Οδό, με επίβλεψη κατασκευών Δημόσιων σχολείων ως Μηχανικός του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (Ο.Σ.Κ.), ενώ διετέλεσα Διευθυντής σε δίκτυα οπτικών ινών ιδιωτικής εταιρείας.

Αυτή την στιγμή εργάζομαι στο Υπουργείο Υποδομών.

Έχω διδάξει ως ωρομίσθιος καθηγητής, ενώ παράλληλα έχω βιωματικές γνώσεις διοίκησης στον ιδιωτικό και δημόσιο χώρο.

Όπως οφείλει κάθε συνειδητοποιημένος Έλληνας, έχω επί σειρά ετών αναπτύξει άοκνη δραστηριότητα για τη μελέτη και την ανάδειξη των συμβολισμών και του πολιτισμού του Ελληνισμού της Ανατολής, μέσα από τη συμμετοχή μου ως Γενικός Αρχηγός σε μεγάλο αθλητικό σωματείο και σε σημαντικές προσφυγικές οργανώσεις.

Για όλους αυτούς τους λόγους, συστρατεύομαι με τη Φωνή Λογικής και την πρόεδρο μας, Αφροδίτη Λατινοπούλου, με κύριο στόχο την προάσπιση των αρχών και των αξιών μας, της οικογένειας όπως μας την έμαθαν οι γονείς μας καθώς και ένα πιο ασφαλές μέλλον για τους νέους μας.