Δημόπουλος Μάριος - ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ

ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΡΙΟΣ

Φιλόλογος - Συγγραφέας - Φυσικοπαθητικός - Yποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ονομάζομαι Μάριος Δημόπουλος. Είμαι φυσικοπαθητικός (Dr. of Naturopathy), ειδικός σε θέματα διατροφής, φιλόλογος-γλωσσολόγος και συγγραφέας 40 βιβλίων για θέματα διατροφής και υγείας. Επίσης έχω γράψει ιστορικά-εθνολογικά βιβλία και δείχνω ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τα γεωπολιτικά προβλήματα της χώρας μας.

Επειδή σε λίγο αρκετοί συμπολίτες μας δεν θα έχουν να πληρώσουν για την υγεία τους λόγω ακρίβειας και ανεργίας, θα τους λείπουν  βασικά αγαθά διαβίωσης και σε λίγες δεκαετίες δεν θα υπάρχουμε ως έθνος λόγω του λαθρομεταναστευτικού και της υπογεννητικότητας, θεώρησα πως όφειλα να ασχοληθώ με τα κοινά. Η ανήθικη επιβολή από τη Νέα Δημοκρατία του νομοσχεδίου για τον γάμο των ομοφυλόφιλων ζευγαριών και την υιοθεσία παιδιών από άτομα ΛΟΑΤΚΙ ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Το κόμμα ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ έχει ξεκάθαρη θέση για όλα αυτά τα ζητήματα, γι’ αυτό και αποφάσισα να συμμετάσχω ως υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Σας καλώ να συστρατευτείτε μαζί μου και με τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ για να μπούμε στο Ευρωκοινοβούλιο και να ανατρέψουμε τα κακώς κείμενα!