ΚΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

ΚΑΛΟΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΣ

Νοσηλευτής - Πρόεδρος ΚΟΙΝΣΕΠ - Yποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ονομάζομαι Καλοσόπουλος Αργύριος του Δημητρίου, γεννημένος στη Βέροια Ημαθίας με καταγωγή από το Λουτρό Αλεξάνδρειας. Απόφοιτος Σχολής Νοσηλευτικής. Από το 2003 έως το 2014 υπηρέτησα στις ένοπλες Δυνάμεις ως μόνιμος υπαξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού παρακολουθώντας σεμινάρια του ΝΑΤΟ ανά τον κόσμο. 

Το όνειρο μου ήταν να γυρίσω στον τόπο μου και να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια· σύζυγος πλέον με ένα τέκνο. Το 2014 δημιούργησα τη δική μου επιχείρηση «Φροντίδα και υγεία στο σπίτι» ΚΟΙΝΣΕΠ στην οποία προεδρεύω που αφορά την κατ’ οίκον νοσηλεία και διακομιδή ασθενών. 

Έτσι λοιπόν ως επαγγελματίας και σκεπτόμενος χριστιανός πολίτης συντάχθηκα ως στέλεχος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ που πρεσβεύει τις παραδοσιακές αξίες και τα ιδανικά που διακρίνουν το Έθνος μας· και μέσα από το μότο Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια σας καλώ να συστρατευθείτε μαζί μας στον αγώνα για μια ισχυρή Ελλάδα, με σύνορα ασφαλή, δημόσια τάξη και αξίες. 

Στείλε το δικό σου μήνυμα στις Ευρωεκλογές, πάμε μαζί στις 9 Ιουνίου με ψηλά το αίσθημα ευθύνης για Προσφορά στη χώρα μας.