ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΚΑΛΛΕΡΓΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Επιχειρηματίας - Yποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ονομάζομαι Καλλέργης Νικόλαος, γεννήθηκα στο Ηράκλειο Κρήτης και μεγάλωσα στο χωριό Γέννα Μονοφατσίου. Η καταγωγή μου είναι από τα Ανώγεια Ρεθύμνου και οι ρίζες της οικογένειάς μου ανάγονται στην Κωνσταντινούπολη με συμμετοχή σε ιστορικές στιγμές της Ελληνικής Ιστορίας. Από μικρό παιδί γαλουχήθηκα με πατριωτικές αξίες και ιδέες και συνεχίζω μέχρι σήμερα να τις υπερασπίζομαι αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα.  Είμαι παντρεμένος με τη Μαρίνα Φασουλά και πατέρας τριών παιδιών και αγωνιώ για το μέλλον της νέας γενιάς που μεγαλώνει σε μία Ελλάδα που συρρικνώνεται, φτωχοποιείται και χάνει την εθνική ταυτότητά της.

Ασχολούμαι με την εστίαση ενώ στην εφηβική ηλικία βοηθούσα στις οικογενειακές αγροτοκτηνοτροφικές επιχειρήσεις. Διετέλεσα επί πέντε θητείες δημοτικός σύμβουλος στους δήμους Αγίας Βαρβάρας Μονοφατσίου και Γόρτυνας του Νομού Ηρακλείου και για μία θητεία Περιφερειακός Σύμβουλος στην Περιφέρεια Κρήτης. Παράλληλα με την επιχειρηματική μου ενασχόληση, αφουγκράστηκα τα προβλήματα, τις ανησυχίες του κοινωνικού συνόλου.

Στις προσεχείς Ευρωεκλογές -και ύστερα από αρκετή σκέψη- αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με το σύγχρονο πατριωτικό κόμμα «Φωνή Λογικής» της Αφροδίτης Λατινοπούλου. Δυστυχώς το κόμμα εξουσίας που υπερασπιζόμουν και αγωνιζόμουν, πλέον δεν ακολουθεί τα ιδανικά και τις αξίες με βάση τις οποίες θεμελιώθηκε και μεγαλούργησε. Εγώ, όπως και χιλιάδες άλλοι ψηφοφόροι, νιώθουμε ότι εξαπατηθήκαμε και αφού συγκεκριμένοι άνθρωποι δεν σεβάστηκαν τους ψηφοφόρους τους δεν έχουμε και εμείς πλέον κανένα λόγο να τους στηρίζουμε. Στη «Φωνή Λογικής» και στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου βρήκα μία φωνή που ενδιαφέρεται για τους Έλληνες, τα ήθη και τις αξίες μας, για τον πολιτισμό μας και για όλα αυτά που έχουν κάνει τον λαό μας να ξεχωρίσει στην μακραίωνη ιστορία του.

Η χώρα μας έχει ανάγκη από πατριωτικές φωνές στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Έχει ανάγκη από ανθρώπους που γνωρίζουν πως να υπερασπιστούν τις Ελληνίδες και τους Έλληνες, τον αγρότη, τον επιχειρηματία, τον έμπορο, τον υπάλληλο, τον ναυτικό, τον επιτηδευματία. Πάνω από όλα όμως έχει ανάγκη από ανθρώπους που θα υπερασπιστούν την ίδια τη χώρα, τα Όσια και τα Ιερά της. Για όλους αυτούς τους λόγους ζητώ τη στήριξή σας και σας υπόσχομαι, όπως λέμε στην Κρήτη, «ντρέτα», ότι δεν θα προδώσω τις αξίες και τα πιστεύω μας.