Κεσκίνης Πασχάλης

ΚΕΣΚΙΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ

Τεχνικός σύμβουλος Ναυτιλιακών - Yποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ονομάζομαι Κεσκίνης Πασχάλης. Γεννημένος στην Αθήνα και με καταγωγή από τις Σέρρες.
Απόφοιτος της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Μηχανικών Ασπροπύργου ενώ κατέχω μεταπτυχιακό τίτλο στα Ναυτιλιακά από πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου.
Διαθέτω μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων καθώς και πτυχίο Θεολογίας από πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Επαγγελματικά ξεκίνησα ως Μηχανικός σε εμπορικά πλοία και στη συνέχεια ως Αρχιμηχανικός, Επιθεωρητής Νηογνώμονα και Τεχνικός Σύμβουλος σε ναυτιλιακές εταιρείες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.
Ως πατέρας, σύζυγος, χριστιανός, επαγγελματίας και σκεπτόμενος πολίτης συντάχθηκα ως στέλεχος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με το Κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου, τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, που πρεσβεύει τις παραδοσιακές αξίες και τα ιδανικά που διακρίνουν το Έθνος μας μέσα από το τρίπτυχο Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια.

Σας καλώ να συστρατευτείτε μαζί μας στον αγώνα για μια ισχυρή Ελλάδα, με σύνορα ασφαλή, με δημόσια τάξη και ασφάλεια, με φιλελεύθερη οικονομία, με αξιοκρατική κοινωνία και ένα περιβάλλον όπου θα ευημερεί ο λαός μας και θα προοδεύουν τα παιδιά μας έχοντας ως βάση όλων αυτών την πυρηνική οικογένεια.

Επειδή το εθνικό συμφέρον έρχεται πάνω απ’ όλους και πάνω απ’ όλα στις 9 Ιουνίου στέλνουμε μήνυμα, ψηφίζουμε ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ!