ΚΟΨΙΔΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Χειρουργός Οφθαλμίατρος - Yποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Κοψιδάς και είμαι Χειρουργός Οφθαλμίατρος. Γεννήθηκα και σπούδασα Ιατρική στην Αθήνα. Απέκτησα τον διδακτορικό μου τίτλο στη Γερμανία και υπερεξειδικεύτηκα στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

Έχοντας ζήσει και εργαστεί σε δύο διαφορετικές προηγμένες ευρωπαϊκές χώρες, μου έδωσε τη δυνατότητα της σύγκρισης και του εντοπισμού των τομέων που χρήζουν βελτίωσης στη χώρα μας. Παράλληλα, αντιλήφθηκα τα κοινά τεράστια προβλήματα και κινδύνους που αντιμετωπίζουμε σε ολη την Ευρώπη, όπως η λαθρομετανάστευση, ο ισλαμικός φονταμενταλισμός, ο νεοφασισμός της πολιτικής ορθότητας, η υπογεννητικότητα, η ακρίβεια και η ασφάλεια. 

Όνειρό μου είναι μια εθνικά ανεξάρτητη και οικονομικά και πολιτικά ελεύθερη Ελλάδα, που θα εκμεταλλεύεται πλήρως το ανθρώπινο δυναμικό του ελληνισμού. Όπου οι θεσμοί οπως η δικαιοσύνη, ο στρατός, η αστυνομία, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα, τα πολιτικά κόμματα, τα μέσα ενημέρωσης, η βουλή και η κυβέρνηση θα λειτουργούν με διαφάνεια, αξιοπιστία, ανεξαρτησία και θα είναι προσανατολισμένοι στο κοινό και εθνικό συμφέρον.

Για αυτό αποφάσισα να συμπορευτώ με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ στις Ευρωεκλογές, προκειμένου να αποστείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για τις αλλαγές που απαιτούνται, πρώτου να είναι πολύ αργά.