ΜΑΡΙΑ ΜΙΧΕΛΗ

ΜΙΧΕΛΗ ΜΑΡΙΑ

Φιλόλογος - Μεταπτυχιακό στην Ευρωπαϊκή πολιτική & διακυβέρνηση

Ονομάζομαι Μαρία Μιχελή, γεννήθηκα στη Ρόδο, η υπηκοότητα μου είναι Ελληνική και είμαι μητέρα δύο παιδιών. Είμαι φιλόλογος, απόφοιτη του τμήματος Κλασικής Φιλολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης και έχω Μεταπτυχιακές σπουδές στην Ευρωπαϊκή και Πολιτική Διακυβέρνηση. Επιπλέον, κατέχω δύο πτυχία, των αγγλικών και των γαλλικών. 

Έχω εμπειρία στον τομέα της πολιτικής και της διοίκησης εκπαιδευτικών μονάδων, καθώς ασχολούμαι ενεργά από νεαρή ηλικία. Στο παρελθόν έχω υπάρξει υποψήφια Ευρωβουλευτής και έχω εργαστεί ως επιστημονικός συνεργάτης σε ινστιτούτα, κρατικά ιδρύματα. Επιπρόσθετα, είμαι μέλος σε Ευρωπαϊκές εκπαιδευτικές ενώσεις. 

Αυτήν την περίοδο οι εργασιακές μου απασχολήσεις αφορούν πανεπιστημιακές πτυχιακές εργασίες φοιτητών, ιδιωτικά, αν και προς το παρόν απέχω από εκείνες, όντας πλήρως αφοσιωμένη στα απαιτούμενα καθήκοντα της πολιτικής και προετοιμασμένη να εκπροσωπήσω με τιμή τη χώρα μας στην Ευρώπη. 

Για μένα, η πολιτική αποτελεί ένα αξιόλογο και αδιάκοπο ταξίδι, γεμάτο ευθύνες και αλήθειες προς τον λαό. Συστρατεύοντας, λοιπόν, όλες μου τις δυνάμεις και έχοντας ως γνώμονα το τρίπτυχο, Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια, δεσμεύομαι να αγωνιστώ με πίστη, υπομονή και αλήθεια στη διαμόρφωση μιας Νέας Ελλάδας! Για ένα καλύτερο αύριο που αξίζει σε όλους μας και μέσα από το Κόμμα της Αφροδίτης Λατινοπούλου Φωνή Λογικής. Το ήθος της και οι αξίες που πρεσβεύει μπορούν να κάνουν την πραγματική διαφορά στην πολιτική σκηνή τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα. Στις 9 Ιουνίου δίνουμε τη δυνατότητα στη Φωνή Λογικής να μας εκπροσωπήσει στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο μέσω της ψήφου μας!