Κωνσταντίνος Βαΐτσης

ΒΑΪΤΣΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

Ιδιωτικός υπάλληλος - Yποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ονομάζομαι Κωνσταντίνος Βαΐτσης. Πτυχιούχος ηλεκτρολογίας εγκαταστάσεων, Ιδιωτικός υπάλληλος και Yποψήφιος Ευρωβουλευτής. Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1992 και μεγάλωσα στα Σπάτα Αττικής. Από πολύ μικρός ένιωθα μέσα μου τις παραδοσιακές ελληνικές μας αξίες “Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια”. Τη τελευταία όμως κυρίως δεκαετία έχουν αρχίσει και φθείρονται χρόνο με τον χρόνο, όλο και πιο πολύ!

Από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου, είχα έντονο ενδιαφέρον για τα κοινά της χώρας μας χωρίς όμως κάποιο πρόσωπο πρότυπο. Όταν γνώρισα από κοντά την Αφροδίτη Λατινοπούλου όλα άλλαξαν και ένιωσα μέσα μου την επιθυμία να συστρατευτώ μαζί της διότι οι ιδέες μας είναι κοινές! 

Για αυτό στις 9 Ιουνίου 2024 ζητώ τη ψήφο σας ώστε να βάλουμε ένα τέλος στη woke κουλτούρα, την ασταμάτητη λαθρομετανάστευση, την οικονομική τυραννία της σημερινής ΝΔ και άλλων καταστροφών τις οποίες αν δεν δούμε εμείς, σίγουρα θα υποστούν οι επόμενες γενιές Ελλήνων! Όλοι μαζί 9 Ιουνίου στέλνουμε μήνυμα στις Βρυξέλλες, σε όλη την Ευρώπη και στηρίζουμε ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ – ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ.