Ξουλίδου Σταυρούλα.

ΞΟΥΛΙΔΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ

Πρ. Βουλευτής Β' Θεσσαλονίκης - Εκπαιδευτικός - Yποψήφια Ευρωβουλευτής

Ονομάζομαι Ξουλίδου Σταυρούλα.

Γεννήθηκα στην Κοζάνη και μεγάλωσα στην Θεσσαλονίκη. Είμαι κόρη του Φιλόλογου-Ιστορικού Ιωάννη Ξουλίδη, ενός ανθρώπου που αφιερώθηκε στην ανάδειξη της ελληνικής ιστορίας και ιδιαίτερα της Μακεδονίας μας με τη συγγραφή πλήθους βιβλίων και της Αναστασίας, μιας ηρωίδας μάνας.

Είμαι περήφανη μητέρα τεσσάρων παιδιών κι υπηρέτησα την δημόσια εκπαίδευση ως Θεολόγος για 30 χρόνια θεωρώντας όλους τους μαθητές μου κι αυτά παιδιά μου.

Τον Μάιο του 2012 εκλέχθηκα για πρώτη φορά Βουλευτής Β´ Θεσσαλονίκης και παρέμεινα μετά από τρεις επανεκλογές στο αξίωμα αυτό ως τον Σεπτέμβριο του 2015. Αποχώρησα από το κόμμα των ΑΝ.ΕΛ. επειδή ήμουν κάθετα αντίθετη με τη συμφωνία των Πρεσπών και το ξεπούλημα των ηθικών μου αρχών, που επέφερε η συνεργασία με το ΣΥΡΙΖΑ.

Στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είμαι υποψήφια με τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, ένα σύγχρονο πατριωτικό κόμμα που προασπίζεται τις καθαρές ελληνικές διαχρονικές αξίες ΠΑΤΡΙΔΑ – ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Δώστε μας τη δύναμη να γίνουμε η δική σας λογική φωνή στο Ευρωκοινοβούλιο και να αποκαταστήσουμε το περήφανο όνομα της ΕΛΛΑΔΑΣ μας, όπως της αξίζει.