ΖΙΑΚΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

ΖΙΑΚΟΥΛΗΣ ΗΛΙΑΣ

Πρ. Δήμαρχος Ωραιοκάστρου - Ελεύθερος Επαγγελματίας - Yποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ονομάζομαι  Ζιακούλης Ηλίας. Γεννήθηκα στα Καλύβια Ελασσόνας και είμαι παντρεμένος με την Μπούκλα Άννα Μαρία και πατέρας τριών παιδιών. Κατοικώ  με την οικογένεια μου στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης.

Σπούδασα στο Τ.Ε.Ι. Πειραιά στο τμήμα Υπολογιστικών Συστημάτων. Υπηρέτησα την τοπική αυτοδιοίκηση επί σειρά ετών ως Δήμαρχος, Αντιδήμαρχος  Πρόεδρος ΔΗ.Κ.Ε.Ω. και διετέλεσα Πρόεδρος της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας Ωραιοκάστρου.     

Εντάσσομαι στον σύλλογο Τριτέκνων Θεσσαλονίκης ως μέλος και αποτελώ μέλος της Εταιρίας Μακεδονικών Σπουδών.

Ως τρίτεκνος, ελεύθερος επαγγελματίας και ευαισθητοποιημένος σε θέματα περιβάλλοντος-αθλητισμού-πολιτισμού, αλλά  και ως ενεργά εμπλεκόμενος σε θέματα πολιτικής και Δημόσιας Διοίκησης, δηλώνω ότι και μετά τις εκλογές θα είμαι δίπλα στους πολίτες, απέναντι στα προβλήματα και ασυμβίβαστος σε ότι αφορά την απόλυτη διαφάνεια.

Πιστός στις Ελληνικές αξίες με τις οποίες μεγάλωσα, Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θεωρώ χρέος μου την συστράτευση με την Αφροδίτη Λατινοπούλου και την Φωνή Λογικης. Για ένα καλύτερο μέλλον που αξίζει σε όλους μας και πάνω απ’ όλα στα παιδιά μας. Ραντεβού στις 9 Ιουνίου!