Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ έδωσε το παρών στις εκδηλώσεις για τα 203 χρόνια από την Άλωση της Τριπολιτσάς

Στην Τρίπολη, πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι Εθνικές Επετειακές Εκδηλώσεις για τα 203 έτη από την Άλωση της Τριπολιτσάς. ‘Εναν Εθνικό Θρίαμβο που εδραίωσε την Επανάσταση του 1821 και εξαφάνισε κάθε μουσουλμανικό στοιχείο από την Πελοπόννησο. Ένα Εθνικό Έπος που μαζί με την Θρυλική Μάχη των Δερβενακίων το 1822, απετέλεσαν αντικειμενικά, τα δύο κομβικά γεγονότα που εάν δεν συνέβαιναν, κανείς δε μπορεί να γνωρίζει ποια θα ήταν η έκβαση του εθνικοαπελευθερωτικού αγώνα του 1821.

Κι ενώ διαχρονικά έχουν χυθεί ποτάμια αίματος για την Ελευθερία της Πατρίδος, σήμερα εν καιρώ ειρήνης, συντελείται  εποικισμός της χώρας από ισλαμιστές, με αποτέλεσμα να απειλείται επικίνδυνα η Εθνική Ομοιογένεια και η Κοινωνική Συνοχή της Πατρίδας και του Λαού.

Αλήθεια, έχουμε αναλογιστεί τι θα εορτάζουμε σε λίγα χρόνια κατά τις μεγάλες ιστορικές επετείους του Έθνους; Την Εθνική Παλιγγενεσία και την Ελευθερία των Ελλήνων ή την επάνοδο των μουσουλμάνων 2 αιώνες μετά την Επική Επανάσταση του 1821;

Η “ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ” σεβόμενη κάθε λαμπρή Εθνική Επέτειο παρέστη στην εκδήλωση με πολυάριθμη αντιπροσωπεία στελεχών και επικεφαλής την Πρόεδρο και Ευρωβουλευτή Αφροδίτη Λατινοπούλου η οποία κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο Ηρώων της πόλης, διατρανώνοντας για πολλοστή φορά ότι ο Ιερός Αγώνας των Προγόνων μας υπέρ Πίστεως και Πατρίδος είναι αέναος, διαχρονικός και θα συνεχιστεί ακατάπαυστα όσο υπάρχουν Ελλάδα και Έλληνες.