ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Η λαθρομετανάστευση πηγαίνει πακέτο με τον αντιδημοκρατικά επιβεβλημένο εποικισμό από μουσουλμάνους εισβολείς, που λαμβάνει πλέον στη χώρα διαστάσεις αντικατάστασης πληθυσμού. Δεν έχει ως τώρα καταπολεμηθεί, διότι το φαινόμενο βρίσκει ιδεολογικά σύμφωνα όλα τα «προοδευτικά» κόμματα εξουσίας. Η ατζέντα αυτή υιοθετείται στην πράξη από κοινού από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία.

Η έλλειψη ελέγχου της παράνομης μετανάστευσης εδώ και δεκαετίες, με αποκορύφωμα την περίοδο διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που άνοιξε διάπλατα τα σύνορα, αλλά με την ύποπτη αδιαφορία της κυβέρνησης της ΝΔ στη συνέχεια, έχει καταστήσει πλέον αδύνατη την ασφαλή διαβίωση των Ελλήνων πολιτών, ιδίως σε μεγάλα αστικά κέντρα. Οι λαθρομετανάστες που σήμερα ζουν στην Ελλάδα κατά κανόνα δεν επιθυμούν να ζουν σύμφωνα με τα ελληνικά και ευρωπαϊκά ήθη, δεν αναγνωρίζουν την ελληνική νομοθεσία και συχνά ζητούν να επιβάλουν τον τρόπο ζωής και τις αντιλήψεις τους στους γείτονές τους, στο σχολείο, στην εργασία, στις δημόσιες υπηρεσίες και στον δημόσιο χώρο.

Εφόσον η λαθρομετανάστευση συνεχίσει να παραμένει ανεξέλεγκτη, η Ελλάδα θα απωλέσει ντε φάκτο μέρος της κυριαρχίας της και οι Έλληνες θα εξαναγκαστούν να συμβιώσουν μόνιμα με πληθυσμούς που θα παραμένουν ξένοι προς στην Ελλάδα και τα ήθη της.

Πολλά έχουν λεχθεί και γραφτεί από τους απολογητές της λαθρομετανάστευσης, του ισλαμικού εποικισμού και της αντικατάστασης πληθυσμού, ως προς τη δυνατότητα μιας κυβέρνησης να υιοθετήσει δραστικά μέτρα ενάντια σε αυτά τα φαινόμενα. Ποιο δίκαιο υπερισχύει; Το εθνικό; Το διεθνές; Το ευρωπαϊκό; Ώσπου να εξουσιοδοτηθεί η κυβέρνηση από το λαό με την αδήριτη διατράνωση της βούλησής του, να γίνει το παν ώστε η μάστιγα της λαθρομετανάστευσης και της δημογραφικής και πολιτισμικής εισβολής να ανακοπεί και εν τέλει να θεραπευθεί, προτείνεται η διενέργεια σχετικού Δημοψηφίσματος.

Μία κυβέρνηση με την εκπεφρασμένη λαϊκή βούληση στο πλευρό της οφείλει να νομοθετήσει τα απαραίτητα μέτρα ώστε:

– Όποιος μπαίνει στη χώρα παράνομα, χωρίς να συντρέχει πραγματικός λόγος ασύλου, να μην έχει θέση στην Ελλάδα. Να προβλέπεται μόνο σύλληψη και άμεση απέλαση.

– Να σταματήσει η απόδοση ΑΦΜ και ΑΜΚΑ σε όσους έχουν εισέλθει στη χώρα παράνομα και να ανακληθούν εκείνα που έχουν ήδη δοθεί.

– Όποιος παραβιάζει τα ελληνικά σύνορα να μεταφέρεται σε κλειστά κέντρα, που θα δημιουργηθούν σε απομακρυσμένα μέρη και ακατοίκητα, ή αραιοκατοικημένα, νησιά, μέχρι να εξεταστεί το αίτημά του για άσυλο και να απελαθεί.

– Τα καθεστώτα ασύλου που έχουν ήδη δοθεί, πρέπει να επανεξεταστούν στο σύνολό τους. Οι υπήκοοι χωρών όπου δεν γίνεται πόλεμος, ούτε κυβερνούν αυταρχικά καθεστώτα, κατά κανόνα δεν υπάρχει λόγος να λαμβάνουν άσυλο.

– Οι λαθρομετανάστες που διαπράττουν εγκληματικές πράξεις να συλλαμβάνονται και να μεταφέρονται αυτόματα σε απομακρυσμένα, κλειστά κέντρα κράτησης με τελεσίδικη διαταγή απέλασης, μέχρι οι χώρες προέλευσής ή καταγωγής του να τους δεχθούν πίσω.

– Οι απαράδεκτες συμφωνίες εισαγωγής εποχικών εργατών με εχθρικές χώρες, όπως το Πακιστάν, πρέπει να ακυρωθούν. Εφόσον κρίνεται απολύτως αναγκαία η εισαγωγή εργατών, να γίνεται από φιλικές προς την Ελλάδα χώρες.

– Η ασυλία των ΜΚΟ επιτέλους να παύσει. Οι υπεύθυνοι δε των ΜΚΟ που έχουν συνεργαστεί με διακινητές και το τουρκικό κράτος και παρακράτος, να συλληφθούν, να δικαστούν και να φυλακιστούν. Τα περιουσιακά στοιχεία οποιασδήποτε ΜΚΟ αποδειχθεί ότι έχει ανταλλάξει πληροφορίες με δουλεμπόρους ή με τις τουρκικές αρχές, να κατάσχονται.

– Να απαγορευτούν η μπούρκα και η νικάμπ στην ελληνική επικράτεια και να απαγορευθεί επίσης το χιτζάμπ (ισλαμική μαντήλα) στην εκπαίδευση και τις δημόσιες υπηρεσίες.

– Να σφραγιστούν άμεσα όλα ανεξαιρέτως τα παράνομα ισλαμικά τεμένη και να απελαθούν οι υπεύθυνοι λειτουργίας τους.

– Να εμπεδωθεί στην πράξη πως κανείς, που θα μπαίνει στην Ελλάδα παράνομα, δεν δικαιολογείται να έχει εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, ούτε κοινωνική ασφάλιση.

– Η Ελληνική Δημοκρατία να τερματίσει άμεσα, ακόμα και μονομερώς, όλα τα διεθνή χρηματοδοτικά προγράμματα που δημιουργούν γκέτο στις πόλεις μας.

– Να αποκλειστούν οι παράνομοι μετανάστες αυτόματα από κάθε επίδομα ή άλλη παροχή.

– Να καταπολεμηθεί η γκετοποίηση των περιοχών με αυστηρότατη εφαρμογή των νόμων και κίνητρα σε ελληνικές οικογένειες και επιχειρήσεις, ώστε να επιστρέψουν στις επιβαρυμένες γειτονιές.

– Στις επιχειρήσεις που απασχολούν με μαύρη εργασία αλλοδαπούς να επιβάλλονται υψηλά πρόστιμα ή κλείσιμο της επιχείρησης, εάν παραβιάσουν άνω της μιας φοράς το νόμο.

– Τα εμβάσματα λαθρομεταναστών προς τις χώρες προέλευσης τους ή τρίτες χώρες να μην επιτρέπονται. Με αυτό τον τρόπο δίνεται τέλος στα κέρδη τρίτων χωρών εις βάρος της ελληνικής οικονομίας και του Έλληνα φορολογούμενου.

– Να μεταρρυθμιστεί η διαδικασία αίτησης και απόδοσης ασύλου, ώστε οι αρνητικές γνωμοδοτήσεις να βγαίνουν νωρίτερα και να ακυρωθούν οι βαθμίδες που επιτρέπουν να επανεξετάζονται τελεσίδικες αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, με κατάργηση του σχετικού νόμου του 2013.

– Η Ελλάδα να προστατεύει τα θαλάσσια σύνορά της με όποιον τρόπο η ίδια κρίνει και αποφασίζει. Η πολιτική των pushbacks να γίνεται χωρίς να λαμβάνονται υπ’όψιν οι αντιρρήσεις Ευρωπαίων φίλων ή κακόβουλων ελεγκτών.

 

Η ευρωπαϊκή ταυτότητα της χώρας και η ιδιότητά της ως μέλους της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν χρειάζεται να στέκεται εμπόδιο στη διατήρηση της κυριαρχίας την υπεράσπιση των συμφερόντων της. Αρκεί να διασφαλιστεί ότι το ελληνικό Σύνταγμα υπερισχύει των Ευρωπαϊκών αποφάσεων στο υψηλό αυτό ζήτημα εθνικής επιβίωσης. Σημαντικές χώρες της Ε.Ε. έχουν ήδη κινηθεί προς αυτήν την κατεύθυνση. Η Γερμανία, όταν το γερμανικό Συνταγματικό Δικαστήριο το 2019 διατύπωσε την αρχή ότι το γερμανικό δίκαιο δύναται να υπερισχύει του δικαίου της Ε.Ε., η Πολωνία όταν το 2021 το Συνταγματικό της Δικαστήριο αποφάσισε πως ορισμένα άρθρα των Συνθηκών της Ε.Ε. ήταν αντισυνταγματικά, αλλά και διαχρονικά η Ουγγαρία του Βικτορ Ορμπάν, αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.