Ιδρυτική Διακήρυξη

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ 

Η Ελλάδα αλλά και η Ευρώπη τα τελευταία χρόνια βιώνουν μια συνεχιζόμενη παρακμή. Στην Πατρίδα μας επικρατεί ο φόβος και η αβεβαιότητα για το μέλλον όλων μας, αλλά κυρίως για το μέλλων των παιδιών μας. 

Οι υγιώς σκεπτόμενοι, φιλήσυχοι, αλλά και νομοταγείς Έλληνες πολίτες απομακρύνονται ολοένα και περισσότερο από το πολιτικό σύστημα το οποίο συνεχώς απαξιώνεται και αποδοκιμάζεται. Οι τελευταίες κυβερνήσεις στη χώρα μας αποφάσισαν με το έτσι θέλω να επιβάλλουν μια νέα, αποκρουστική πραγματικότητα απομακρύνοντας ολοένα και περισσότερο τους νομοταγείς, αξιοπρεπείς και κυρίως τους υγιώς σκεπτόμενους Έλληνες πολίτες από τη συμμετοχή τους στα κοινά. Τα μεγάλα κέντρα εξουσίας έχουν καταφέρει να απομακρύνουν τους πολίτες από τις βασικές αξίες που πρέσβευε η Ευρώπη. 

Τόσο τα ιδεώδη του ελληνορωμαϊκού πολιτισμού όσο και της Χριστιανοσύνης προσπαθούν να τα αντικαταστήσουν με την παγκοσμιοποίηση, την αθεΐα αλλά και τον άκρατο δικαιωματισμό.

Βασισμένοι σε απολυταρχικές μεθόδους και “αστείες” μειοψηφίες προσπαθούν να επιβάλλουν με το ζόρι και την λεγόμενη ”πολιτική ορθότητα”. Γίνεται συνειδητή προσπάθεια απαξίωσης σε όποιον μιλάει ενάντια στα θέλω τους και την ιδεολογία τους. Αυτομάτως χαρακτηρίζεται ακραίος ή φασίστας και διασύρεται.

Υπάρχουν όμως πολιτικοί στην Ευρώπη που αντιστέκονται σηκώνοντας ψηλά τις αξίες της Πατρίδας, της Θρησκείας και τις Οικογένειας. Και οι φωνές αυτές γίνονται όλο και πιο δυνατές, διότι ο κόσμος πλέον νοιάζεται να διασωθεί η αλήθεια και η κοινή λογική.

Στην Ελλάδα, τη χώρα μας, είναι ακόμα χειρότερα τα πράγματα.

Η διεθνιστική αριστερά έχει κυριαρχήσει ιδεολογικά για δεκαετίες. Πράγματα που σε άλλες χώρες μοιάζουν τρελά εδώ παρουσιάζονται ως φυσιολογικά. Όμως τώρα, που βρισκόμαστε στην εποχή της ακραίας οικονομικής ανασφάλειας, παραδομένοι στην εγκληματικότητα και τους λαθρομετανάστες οφείλουμε να προβληματιστούμε και να δράσουμε. Γι’ αυτόν ακριβώς τον εθνικό σκοπό θεωρήσαμε καθήκον μας να δημιουργήσουμε μια νέα αμόλυντη πολιτική παράταξη – την ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ.

– Ευημερία των Ελλήνων
– Εθνική μας κυριαρχία
– Οικονομική ελευθερία και οι χαμηλοί φόροι
– Αντιμετώπιση του δημογραφικού
– Αντιμετώπιση του κρατικοδίαιτου συνδικαλισμού
– Αξιολόγηση και η αξιοκρατία
– Επίλυση των προβλημάτων που αφορούν τη νέα γενιά
– Τάξη και η ασφάλεια στο εσωτερικό της χώρας μας
– Ταχύτερη απονομή δικαιοσύνης και η αυστηροποίηση του Ποινικού Κώδικα
– Αναβάθμιση της παιδείας μας και του συστήματος Υγείας
– Εξάλειψη του λαθρομεταναστευτικού
– Ανακοπή της αντικατάστασης πληθυσμού
– Ανασυγκρότηση της Εθνικής Οικονομίας, του πρωτογενούς τομέα και της ελληνικής βιομηχανίας

και στο σύνολό της η διαφύλαξη των διαχρονικών αξιών μας είναι όλα όσα έχει αυτή η παράταξη ως προτεραιότητα προκειμένου να θέσουμε τις βάσεις για μια ισχυρή Ελλάδα που με υπερηφάνια θα κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας.

Το τρίπτυχο Πατρίδα – Θρησκεία – Οικογένεια αναγεννάται και με σεβασμό και σθένος το προτάσσουμε σθεναρά απέναντι σε όσους επιθυμούν την αποδόμηση της κοινωνίας μας και την ισοπέδωση των αξιών μας.

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ είναι το κόμμα που υπηρετεί το συμφέρον της Ελλάδας. Συγκροτείται από Έλληνες και Ελληνίδες, στην πλειοψηφία της από νέους, πολίτες της “διπλανής πόρτας”, αξιόλογους, άφθαρτους με όρεξη για δουλειά, προκειμένου να καταπολεμήσουμε όλα τα κακώς κείμενα της χώρα μας. Ζούμε την καθημερινότητα, υπηρετούμε την κοινή λογική, αγαπάμε την πατρίδα, το θεσμό της οικογένειας, τη θρησκεία μας και αγωνιζόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαπλοκής για το καλύτερο μέλλον που αξίζει στην Πατρίδα μας και στο μέλλον των παιδιών μας.

Είμαστε εδώ, ανεξάρτητοι και αδέσμευτοι, απέναντι στα αλαζονικά κέντρα εξουσίας, έτοιμοι να δώσουμε τη δυσκολότερη ιδεολογική μάχη όλοι μαζί, ενωμένοι. Και αυτή η μάχη πρέπει να κερδηθεί γιατί είμαστε η γενιά της τελευταίας άμυνας.

Οι πόρτες μας είναι ανοιχτές για όλους, όχι όμως για μισθοφόρους, κονδυλοφόρους, ούτε φυσικά για ανθρώπους που ψάχνουν τα τελευταία συνταξιοδοτικά πολιτικά τους ένσημα ως γυρολόγοι που γυρεύουν θέσεις και αξιώματα. Είναι ανοιχτές τους για όλους αγνούς Έλληνες πατριώτες. Καλούμε όλους τους καθαρούς ανθρώπους για να προχωρήσουμε με καθαρές κουβέντες και κυρίως καθαρές εξηγήσεις.

Ο αγώνας μας έχει ξεκινήσει και θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση. Μέχρι την τελική νίκη.

Για την Πατρίδα μας και τα παιδιά μας.

Για το αύριο της χώρας που λατρεύουμε.

Για τη Θρησκεία μας.

Για ένα καλύτερο αύριο γεμάτο ελπίδα.

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα.