Αφροδίτη Λατινοπούλου για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: «Ελλιπής η ασφάλεια του κ. Χρυσοχοΐδη»

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Δήλωση Αφροδίτης Λατινοπούλου για τη δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: «Ελλιπής η ασφάλεια του κ. Χρυσοχοΐδη – Δεν κατάφερε να προστατεύσει την 28χρονη από τα χέρια του πρώην συντρόφου της»
«Η δήθεν ασφάλεια που παρέχει στους συμπολίτες μας η ελληνική αστυνομία, απόρροια της πολιτικής του αρμόδιου υπουργείου, αποδομείται μπροστά στη νέα δολοφονία που σημειώθηκε στους Αγίους Αναργύρους με θύμα μία 28χρονη κοπέλα.
Ο κ. Χρυσοχοΐδης προκαλεί την κοινωνία και το δημόσιο αίσθημα με το να διαφημίζει ότι δήθεν έχουμε στελεχωμένα αστυνομικά τμήματα και χιλιάδες εκπαιδευμένους αστυνομικούς για να παρέχουν ασφάλεια στους συμπολίτες μας.
Ωστόσο, η πρόσφατη δολοφονία, αποδεικνύει περίτρανα την ανικανότητα του εν λόγω υπουργού να ανταποκριθεί στις άμεσες ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και να παρέχει ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες.
Για άλλη μια φορά η κυβερνητική απραγία υποδηλώνει το σαθρό πολιτικό σύστημα στη χώρα μας το οποίο είναι άκρως επικίνδυνο για τους Έλληνες φορολογούμενους.
Απαιτούμε:
Οι εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας να ζητήσουν συγγνώμη για την αδράνεια και να παραδεχτούν την ελλιπή ικανότητα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη που αδυνατεί να παρέχει ασφάλεια στους ‘Έλληνες συμπολίτες μας.
Να αυστηροποιηθεί ο Ποινικός Κώδικας και τα ισόβια να είναι ισόβια για τους ειδεχθείς εγκληματίες».