Ανακοίνωση της Προέδρου, Αφροδίτης Λατινοπούλου για την απαγόρευση καθόδου στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου

Η Πρόεδρος της ΠΑΤΡΙΔΑ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ μετά την απαγόρευση της καθόδου του κόμματος στις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Την Παρασκευή ο Άρειος Πάγος, μετά από ένσταση του … “κυβερνητικού λαγού;” και γυρολόγου Κωνσταντίνου Μπογδάνου μας έκοψε από τις εκλογές της 21ης Μαΐου.

Ποιο ήταν το βασικό σκεπτικό αυτής της αδιανόητης νομικά απόφασης;

Πως το εκλογικό σώμα, τάχα μου, δήθεν, θα μπερδευόταν στην κάλπη και μπορεί να ψήφιζε άλλο κόμμα στις εκλογές από αυτό που ήθελε!

Μα πώς θα γινόταν αυτό, αφού η μοναδική ΠΑΤΡΙΔΑ που θα λάμβανε μέρος στις εκλογές θα ήταν η δική μας!

Το κόμμα του κ. Μπογδάνου απορροφήθηκε πλήρως από την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ εκλογικά. Και σαν να μην έφτανε αυτό, από την προηγούμενη ημέρα είχε ανακοινωθεί από τον Άρειο Πάγο πως η ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ είχε “κοπεί” από τις εκλογές.

Άρα, για ποια σύγχυση ακριβώς μας μιλάνε; Γελάνε και τα πεζοδρόμια.

Εδώ, ξεκάθαρα έχουμε να κάνουμε με έναν ορισμό του παραλόγου, αλλά και μιας ξεκάθαρης μεθόδευσης που κρύβει καθαρά κυβερνητική σκοπιμότητα.

Αλήθεια, ποιους νομίζει πως δουλεύετε με όλα αυτά, κόβοντας το ένα μετά το άλλο ΜΟΝΟ τα δεξιά κόμματα;

Εγώ θα έλεγα να εξαιρέσετε, για καλό και για κακό, όλα τα κόμματα, για να πάρει ο Μητσοτάκης 200%.

Είστε που είστε καθεστώς, μην κάνετε “μισές δουλειές”.

Όπως και να ‘χει, αποτυχία είναι το να τα παρατάς κι εμείς, όχι μόνο δεν τα παρατάμε, αλλά αυτά μας πεισμώνουν και δυναμώνουμε ακόμα περισσότερο.

Θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ όλον τον κόσμο ο οποίος είναι μαζί μας, συνεχίζει μαζί μας και μας δίνει δύναμη σε κάθε μας βήμα.

Ραντεβού, λοιπόν, στις επαναληπτικές εκλογές!

Challenge Accepted!»