Ανακοίνωση Υποψηφιότητας – Νίκου Καλλέργη

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ καλωσορίζει την προσθήκη του Νίκου Καλλέργη, στο ευρωψηφοδέλτιό της.

Ο  Νίκος Καλλέργης της γνωστής οικογένειας των Καλλέργηδων από το Ηράκλειο Κρήτης προέρχεται πολιτικά από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας αφού το 2019 είχε πολιτευτεί με μεγάλη επιτυχία στις Περιφερειακές Εκλογές. Είναι επιχειρηματίας και δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης. Πρόκειται για ακόμη μία δυνατή προσθήκη στο ψηφοδέλτιο μας.

Ακολουθεί η δήλωση του Νίκου Καλλέργη για την υποψηφιότητα του, με τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ.

«Σε μία εποχή που καθημερινά οι αξίες καταβαραθρώνονται, στον πολιτικό βίο γινόμαστε μάρτυρες  πράξεων που δεν συνάδουν με τις αντίστοιχες υποσχέσεις και προγραμματικές δηλώσεις.

Επειδή στη ζωή οι πράξεις πρέπει να ανταποκρίνονται στα λόγια μας, αποφάσισα, ύστερα από ώριμη σκέψη, να θέσω υποψηφιότητα για τις Ευρωεκλογές με την Αφροδίτη Λατινοπούλου, πρόεδρο της  ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, έναν  αξιόπιστο νέο άνθρωπο με καθαρό βλέμμα, με αξίες και όραμα για την Ελλάδα.

Μαζί μπορούμε  να επιτύχουμε την είσοδο μας στην Ευρωβουλή  και με  την συνεργασία όλων μας, η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ θα ακουστεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση, θα αγωνιστεί και θα προσφέρει ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον για όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες».