Απολογισμός εκλογών για «ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ»

Μετά από έναν εξαιρετικό προεκλογικό αγώνα, μόλις 25 ημερών ζωής για τη «ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ» καταφέραμε να πείσουμε το 0.5% του εκλογικού σώματος να μας ψηφίσει, τερματίζοντας στη 10 θέση σε μια 8κομματική Βουλή.

Πρόκειται αδιαμφισβήτητα για μια μεγάλη επιτυχία της προέδρου μας Αφροδίτης Λατινοπούλου, καθώς και των υπολοίπων μελών και υποψηφίων του κόμματος «ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ», που μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα κατάφεραν να επικοινωνήσουν τις θέσεις του κόμματος σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο κομμάτι του πληθυσμού!

Αυτή είναι μόνο η αρχή για τη «ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ», που στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση των ευρωεκλογών θα πολλαπλασιάσει τα ποσοστά της, καθώς είχε εντυπωσιακή πρεμιέρα σε αυτές τις εκλογές, ενώ καθημερινά διευρύνει την επιρροή της στην κοινωνία, εντάσσοντας νέα μέλη στο δυναμικό της και αυξάνοντας τη δύναμή της σταθερά.

Σας ευχαριστούμε όλους, που αναγνωρίσατε, μέσα σε 25 μόλις μέρες ζωής που είχε το κόμμα μας, τη δυναμική και την προοπτική αυτού του κινήματος νέων ανθρώπων, που ειναι βγαλμένοι από τον πυρήνα της κοινωνίας και του επαγγελματικού στίβου και ήρθαν για να μείνουν για τις επόμενες γενεές!