Δήλωση Αφροδίτης Λατινοπούλου για την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Καταδικάζουμε απερίφραστα την επίθεση που εξαπέλυσε το Ιράν εναντίον του μοναδικού δυτικού κράτους στη Μέση Ανατολή, το Ισραήλ, με drones και ρουκέτες, προκαλώντας έντονη ανησυχία για περαιτέρω κλιμάκωση της σύγκρουσης στην περιοχή.

Η κατάσταση πλέον στην περιοχή μοιάζει με κινούμενη άμμο και θέτει σε μεγάλο κίνδυνο την περιφερειακή και διεθνή ασφάλεια.

Η επίθεση του Ιράν εναντίον του Ισραήλ ήταν αναμενόμενη και μας υπενθυμίζει τον κίνδυνο που εγκυμονούν οι φανατικές μουσουλμανικές αντιλήψεις για τον δυτικό κόσμο. Σήμερα η επίθεση ήταν εναντίον του Ισραήλ, αύριο θα είναι εναντίον των χριστιανών και του δυτικού πολιτισμού.

Ως χώρα, μας αφορά άμεσα η σταθερότητα και η ειρήνη στην περιοχή, καθώς οι συνέπειες για τον ελληνικό λαό θα είναι ορατές όχι μόνο στη γενίκευση ενός πολέμου, αλλά και σε ενεργειακό και κατ΄ επέκταση σε οικονομικό επίπεδο.

Η ελληνική κυβέρνηση δεν πρέπει να χάσει χρόνο, θα πρέπει να αντιδράσει άμεσα, γιατί το «θερμόμετρο» στην περιοχή έχει …χτυπήσει κόκκινο! Θα πρέπει προετοιμαστεί ώστε να μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε δυσάρεστη εξέλιξη, που θα πυροδοτήσει μια νέα ανάφλεξη.

Άλλωστε, οφείλουμε να μην ξεχνάμε το ελληνικό στοιχείο και την ελληνορθόδοξη παρουσία στο Ισραήλ από αρχαιοτάτους χρόνους και να αναπτύξουμε μία σθεναρή πολιτική απέναντι σε κάθε μουσουλμανικό στοιχείο που γίνεται απειλή για τη χριστιανοσύνη και αναμφισβήτητα για την πατρίδα μας.

Όπως έχω δηλώσει και στο παρελθόν, οι μουσουλμάνοι θα είναι πάντα με τους μουσουλμάνους! Η επίθεση στο Ισραήλ μας αφορά όλους!

Ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τα μάτια μας».