Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την αύξηση εγκληματικότητας από αλλαδαπούς

Τι κι αν η εγκληματικότητα έχει «χτυπήσει κόκκινο» με τα περισσότερα περιστατικά βίας να αφορούν τους λαθρομετανάστες που μπήκαν παράνομα στη χώρα μας, το Μαξίμου σφυρίζει αδιάφορα κι αντί να κάνει κάτι δραστικό τους …κλείνει το μάτι και μετατρέπει την πατρίδα μας σε ξέφραγο αμπέλι.

Άλλο ένα περιστατικό βίας εξελίχθηκε, μόλις χθες και μάλιστα μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας με δράστη έναν λαθρομετανάστη που ζει στη χώρα μας με τις … ευλογίες της ελληνικής κυβέρνησης.

Θύμα μία νεαρή κοπέλα που περπατούσε στον πιο κεντρικό δρόμο της πρωτεύουσας, την Ερμού.

Πρόκειται για το δεύτερο περιστατικό επίθεσης από λαθρομετανάστη σε γυναίκα μέσα σε δύο μήνες, με το πρώτο να διαδραματίζεται πάλι στην ίδια περιοχή. Τότε θύμα ήταν και πάλι μία νεαρή γυναίκα που δέχτηκε επίθεση με μαχαίρι στην πλάτη, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Είναι δεδομένο ότι όσο η λαθρομετανάστευση παραμένει ανεξέλεγκτη, τόσο θα αυξάνεται η εγκληματικότητα.

Οι άνθρωποι αυτοί όχι μόνο δεν σέβονται τη γυναίκα, αλλά αντιθέτως τη θεωρούν κατώτερη ακόμα και από ένα …σκαμπό!

Τα διαδοχικά κύματα λαθρομεταναστών στη χώρα μας οδήγησαν πολύ γρήγορα στη γκετοποίηση πολλών περιοχών της Αττικής και οι Έλληνες ζουν σαν ξένοι στην ίδια τους την πόλη!

Δυστυχώς, η έλλειψη ελέγχου της παράνομης μετανάστευσης εδώ και δεκαετίες, έχει καταστήσει πλέον αδύνατη την ασφαλή διαβίωση των Ελλήνων πολιτών.

Θεωρώ αυτονόητο ότι πρέπει να κλείσουμε τα σύνορα για τους λαθροεισβολείς και να δεχτούμε εκείνους που θα εισέλθουν νόμιμα στη χώρα μας και θα σεβαστούν τα ήθη και τα έθιμά μας, την κουλτούρα μας, τον πολιτισμό μας!

Για αυτό τον λόγο είναι πολύ σημαντικές οι επερχόμενες Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου!

Καλούμαστε όλοι να στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα στην ελίτ των Βρυξελλών!

Η Φωνή Λογικής μπορεί να εκπροσωπήσει επάξια τον ελληνικό λαό στην Ευρωβουλή, προασπιζόμενη τα συμφέροντα της πατρίδας μας!