Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την αύξηση τιμών σε 4.000 προϊόντα και στα τιμολόγια ρεύματος

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η Ελλάδα δεν είναι πρωταγωνιστής στην ακρίβεια» είχε πει ο πρωθυπουργός σε συνέντευξή του.
Κι όμως είναι, θα πούμε εμείς οι Έλληνες, που ο καθένας καλείται καθημερινά να βάλει το χέρι όλο και πιο βαθιά στην τσέπη για να πληρωθούν οι αυξημένες τιμές προϊόντων στα σούπερ μάρκετ και οι προσφάτως αυξημένοι λογαριασμοί ρεύματος.

Ακόμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως δεν έχει πειστεί ότι οι συνεχιζόμενες ανατιμήσεις των προϊόντων πιέζουν τα ελληνικά νοικοκυριά, που βλέπουν τα εισοδήματά τους να εξαφανίζονται.
Δεν έχει πειστεί όμως ούτε από τις εκτιμήσεις της Eurostat και τους ξένους οίκους, για την ακρίβεια.

Όπως παραδέχεται και ο πρόεδρος των Εργαζομένων Καταναλωτών Ελλάδος, οι εκτιμήσεις είναι δυσοίωνες με την ακρίβεια στα προϊόντα και τα είδη πρώτης ανάγκης για όλο το 2024 και το 2025.

Οι δήθεν μόνιμες μειώσεις των τιμών σε 4.000 προϊόντα τελικά ήταν μόνιμες μόνο για ένα εξάμηνο, ενώ την ίδια ώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη επιδιώκει να «κυνηγήσει» την πληθωριστική έκρηξη με … επιστολές προς την πρόεδρο της Κομισιόν, Φον ντερ Λάιεν.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αν και πρωθυπουργός σε αυτή τη χώρα, έχει πλασματική εικόνα για την οικονομία της και αμφισβητεί την πραγματικότητα.

«Η Ελλάδα δεν είναι πρωταγωνιστής στην ακρίβεια» σύμφωνα με τον Έλληνα πρωθυπουργό που δυστυχώς διαψεύδεται από όλους τους Έλληνες φορολογούμενους.

Εάν δεν μειωθούν οι φόροι, όπως ζητά και η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ στον προγραμματικό σχεδιασμό του κόμματός μας, η ακρίβεια θα παρουσιάζει μόνο αυξητικές τάσεις.

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε όλοι για ένα καλύτερο μέλλον.

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε όλοι ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ.