Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την αρπαγή περιπολικού από Ρομά στο Χαλάνδρι

Κάποτε μία αριστερή ελληνική κυβέρνηση, (ΣΥΡΙΖΑ) έλεγε «αν μπει κλέφτης στο σπίτι σας, κάντε ότι κοιμάστε».

Σήμερα η κεντροδεξιά, υποτίθεται, κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, δίνει εντολή στους αστυνομικούς που καλούνται να κάνουν ελέγχους σε έναν καταυλισμό, «να διαπιστώσουν μακρόθεν»!

Τάδε έφη συνδικαλιστής της ελληνικής αστυνομίας ο οποίος μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή, εμμέσως πλην σαφώς αποκάλυψε ότι με … άνωθεν εντολή, υπάρχει άβατο στους καταυλισμούς Ρομά.

Ο ίδιος παραδέχτηκε ότι, όταν οι αστυνομικοί λαμβάνουν εντολή για να διενεργήσουν έλεγχο σε καταυλισμό Ρομά όπως συνέβη πρόσφατα, δεν πλησιάζουν κοντά αλλά …κρίνουν μακρόθεν την κατάσταση.

Στην προκειμένη περίπτωση που το Κέντρο ενημερώθηκε για διατάραξη κοινής ησυχίας, οι δυο αστυνομικοί που έφτασαν στην οδό Σαρανταπόρου, λειτούργησαν με δικοί τους κρίση και έφτασαν τόσο κοντά στην περιοχή, πρόσθεσε ο ίδιος.

Συνέπεια αυτής της «πρωτοβουλίας» ήταν Ρομά να τους πετάξουν πέτρες και ξύλα με αποτέλεσμα οι ένστολοι να τρέξουν προς διαφορετικές κατευθύνσεις για να σωθούν.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, τους πήραν και το περιπολικό!

Αναρωτιέμαι πως θα γίνει η πάταξη της εγκληματικότητας και της παρανομίας από τον κύριο Χρυσοχοΐδη όταν αστυνομικοί που καλούνται ακόμα και για διατάραξη κοινής ησυχίας είναι απροστάτευτοι, ρισκάρουν τη ζωή τους με αντάλλαγμα έναν πενιχρό μισθό και με γνώμονα το καλό λειτουργούν με … προσωπική πρωτοβουλία στο καθήκον.

Όπως ακριβώς έπραξε και ο επικεφαλής της ομάδας αστυνομικών που έφτασαν στο σημείο για να βοηθήσουν τους δύο συναδέλφους τους, ο οποίος, τραυματίστηκε για να πάρει πάλι πίσω το περιπολικό.

Κατά τα άλλα, οι δηλώσεις περί ελληνικού FBI μας μάραναν!

ΕΛΛΑΣ… το μεγαλείο σου!