Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την εγκληματικότητα από τους λαθρομετανάστες και την ισλαμοποίηση της Ευρώπης

Η εγκληματικότητα στη χώρα μας καλπάζει με το αστυνομικό δελτίο να είναι πλούσιο από ειδήσεις που αφορούν βιασμούς, ξυλοδαρμούς και ανθρωποκτονίες με δράστες τις περισσότερες φορές, λαθρομετανάστες που ζουν στην πατρίδα μας με επιδόματα της Ευρώπης.

Μιας Ευρώπης που δυστυχώς έχει ισλαμοποιηθεί και έχει γίνει γκέτο των μουσουλμάνων που επιδιώκουν να μας επιβάλλουν τον απάνθρωπο πολιτισμό τους. Έναν πολιτισμό που βασίζεται σε έναν θρησκευτικό κώδικα που εκφράζει τη βία και την υποτίμηση της γυναίκας.

Πριν από λίγα 24ωρα, Έλληνες αστυνομικοί της Ομόνοιας οδήγησαν στο τμήμα ακόμα έναν παράνομο μετανάστη ο οποίος άρπαξε, βίασε και ξυλοκόπησε άγρια μία γυναίκα, έχοντας την δεμένη σε ένα εγκαταλελειμμένο κτήριο.

Μόλις χθες, έγινε πρώτη είδηση παγκοσμίως η επίθεση με μαχαίρι από έναν λαθρομετανάστη προς τον γερμανό πολιτικό Μίχαελ Στουρτσενμπέργκερ, κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσής του σε πλατεία στην Βάδη-Βυρτεμβέργη.

Ο αστυνομικός που επιχείρησε να αποτρέψει τη δολοφονία του πολιτικού, χαροπαλεύει στο νοσοκομείο από τις απανωτές μαχαιριές που δέχτηκε από τον παράνομο μετανάστη, η ταυτότητα του οποίου παραμένει άγνωστη.

Ας μην γελιόμαστε… Η εγκληματικότητα από λαθρομετανάστες στη χώρα μας είναι μία μικρογραφία της εγκληματικότητας της Ευρώπης.

Οι επιθέσεις των λαθρομεταναστών προς Ευρωπαίους πολίτες τα τελευταία χρόνια είναι αμέτρητες.

Αναρωτιέμαι, ποιος Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του, θέλει ανοιχτά σύνορα για όλους;

Αναρωτιέμαι, ποιος Έλληνας που αγαπάει την πατρίδα του, θέλει σε λίγα χρόνια να είμαστε λιγότεροι από αυτούς;

Η ισλαμοποίηση της Ευρώπης είναι γεγονός!

Εφόσον η λαθρομετανάστευση παραμένει ανεξέλεγκτη οι απόπειρες δολοφονίας και οι βιασμοί θα γίνουν ο τρόμος μας.

Στις 9 Ιουνίου ψηφίζουμε όλοι για μια καλύτερη Ευρώπη!

Όλοι οι Έλληνες ψηφίζουμε τη ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ, για να έχουμε τη δικοί μας φωνή και λογική μέσα στην Ευρωβουλή.