Δήλωση της Αφροδίτης Λατινοπούλου για την ύβρη του Άδωνη Γεωργιάδη προς τη Φωνή Λογικής

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η άνοδος του κόμματός μας όπως αποτυπώνεται και στις τελευταίες δημοσκοπήσεις φαίνεται πως αιφνιδίασε την κυβέρνηση του Μητσοτάκη, προκαλώντας της … πονοκέφαλο λίγο πριν από τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου.

Δεν εξηγείται αλλιώς η ανυπόστατη δήλωση του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος ερωτηθείς μεταξύ άλλων και για το κόμμα της Φωνής Λογικής μίλησε για «περιθωριακές ευρωπαϊκές ομάδες» που δεν έχουμε καμία επιρροή στα κέντρα λήψης αποφάσεων.

Άραγε οι Έλληνες πολίτες που μας εμπιστεύονται με την ψήφο τους είναι και αυτοί περιθωριακοί σύμφωνα με τον υπουργό Υγείας;

Κύριε Γεωργιάδη, οι μειωμένες επιδοτήσεις που θα δουν οι αγρότες ή οι καταναλωτές ρεύματος, δεν θα οφείλονται στο γεγονός ότι ο ελληνικός λαός θα εμπιστευτεί με την ψήφο του το κόμμα της Φωνής Λογικής στις επερχόμενες Ευρωεκλογές, όπως αναφερθήκατε.

Ας μη γελιόμαστε…Γλώσσα λανθάνουσα τ΄αληθή λέγει, όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοί μας. Αποκαλύψατε τι έπεται κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης σας με μία Κυβέρνηση που αρνείται να δει τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ελληνική οικογένεια.

Αντί να υποτιμάτε την νοημοσύνη των Ελλήνων, ασχοληθείτε καλύτερα με τις ελλείψεις που υπάρχουν στα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας της χώρας τόσο σε προσωπικό όσο και σε εξοπλισμό. Πρόσφατα είδαμε βουλευτή του κόμματός σας να καταγγέλλει πως “θα ξεμπροστιάσει το σύστημα” και πως “στη χώρα αυτή πρέπει οι άνθρωποι να έχουν την περίθαλψη που πρέπει”, αφήνοντας αιχμές για το Σύστημα Υγείας για το οποίο εσείς είστε αρμόδιος!

Ακόμη, λέτε πως δεν μπορούμε να επηρεάσουμε την εξέλιξη των πραγμάτων στην Ευρωβουλή, όταν οι Βρυξέλλες έχουν καταληφθεί από μία ελίτ ομάδων της παγκοσμιοποίησης, μέρος της οποίας είναι και το κόμμα που υπηρετείτε.

Η Φωνή Λογικής ούτε φιμώνεται ούτε υποκινείται από τα συμφέροντα αυτών των ομάδων.

Στόχος μας είναι να προστατεύσουμε τον πυρήνα της ελληνικής οικογένειας, να παρέχουμε ασφάλεια και ευημερία στους συμπολίτες μας αλλά και να σφραγίσουμε τα σύνορά μας, όπως οφείλει να κάνει κάθε ηγέτης που σέβεται την πατρίδα του»!