Επίσημη έναρξη του προεκλογικού αγώνα της Φωνής Λογικής για τις ευρωεκλογές.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου ξεκίνησε την προεκλογική της εκστρατεία:
«Στις ευρωεκλογές στείλε μήνυμα! Ψήφισε Φωνή Λογικής!»

«Αν δεν συμφωνείς με τη νομιμοποίηση των λαθρομεταναστών, αν νιώθεις εξαπατημένος από τα νέα φορολογικά μέτρα, αν διαφωνείς με την απαράδεκτη αντιμετώπιση προς την αστυνομία και αν νιώθεις αδικία για το ρεύμα που θα γίνει πανάκριβο και όλα όσα δυσκολεύουν τη ζωή σου, στις ευρωεκλογές του Ιουνίου στείλε τους μήνυμα! Δώσε μου την ευκαιρία να σου αποδείξω ότι μπορούμε να σε εκπροσωπήσουμε, ότι η φωνή σου θα ακουστεί!»
Ένα μεγάλο «στοίχημα» κέρδισαν η Αφροδίτη Λατινοπούλου και όλοι οι συνεργάτες της στο κόμμα «Φωνή Λογικής». Παρά την εορταστική περίοδο που έχει ξεκινήσει, κατάφεραν να γεμίσουν ασφυκτικά τη μεγάλη αίθουσα γνωστού αθηναϊκού ξενοδοχείου, στέλνοντας το μήνυμα πως στις ευρωεκλογές του Ιουνίου δικαιούνται να έχουν βλέψεις για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα!
Η πρόεδρος του κόμματος κ. Λατινοπούλου παρουσίασε αναλυτικά τις θέσεις και το πρόγραμμα του κόμματος στον δρόμο για τις εκλογές, εκφράζοντας την κάθετη αντίθεσή της στα μεγάλα λάθη της κυβέρνησης στο μεταναστευτικό και τονίζοντας πως η επίθεση που δέχονται οι μικρομεσαίοι και ο ιδιωτικός τομέας δεν θα μείνει αναπάντητη.
«Η ασφάλεια κάθε πολίτη έχει προτεραιότητα, το ίδιο και επιτέλους η εφαρμογή των νόμων» εξήγησε η κ. Λατινοπούλου, δίνοντας έμφαση στην ανάγκη να στηρίξουμε έμπρακτα την αστυνομία και τον στρατό της χώρας μας, μακριά από τον κομματισμό και τη διαρκή υποχώρηση απέναντι στις πάσης φύσεως «ευπαθείς ομάδες». Όχι τυχαία, η εκδήλωση ξεκίνησε με ενός λεπτού σιγή για κάθε ήρωα αστυνομικό που έπεσε εν ώρα καθήκοντος, καθώς και τον 29χρονο Χρήστο Κουρουνιώτη, που έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια καταδίωξης.

Δεν έλειψε από το πρόγραμμα της «Φωνής Λογικής» και η εκτενής αναφορά κατά της woke ατζέντας και της τρέλας που μας παρουσιάζεται ως φυσιολογική, κάτι που ανέδειξε και ο γνωστός youtuber Andrewsj4 (κατά κόσμον Ανδρέας Παναγόπουλος), γνωστός για τους αγώνες του στον χώρο και τις μάχες του για τα δικαιώματα των παιδιών. Ο Andrewsj4 ήταν και αυτός που προσφώνησε την Αφροδίτη Λατινοπούλου, τονίζοντας την ανάγκη να συστρατευθούμε όλοι μαζί στο πλευρό της, για ένα νικηφόρο αποτέλεσμα στις ευρωεκλογές!

Μπορεί η «Φωνή Λογικής» να πέρασε με επιτυχία το τεστ αυτό, όμως η δουλειά μόλις τώρα ξεκινάει και το μήνυμα της κ. Λατινοπούλου θα φτάσει σε κάθε σημείο της Ελλάδας!