Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ κατέρχεται δυναμικά στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ κατεβαίνει στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου!

Διαψεύδονται οι «Κασσάνδρες» που προμήνυαν ότι το κόμμα μας, η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, δεν θα συμμετάσχει στις Εθνικές Εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Κόντρα σε αυτές, κι όπως είχαμε πει ήδη πριν από τις Εθνικές Εκλογές της 21ης Μαΐου, «ό,τι δεν μας σκοτώνει, μας κάνει πιο δυνατούς». Ήταν μία δέσμευση για όλους εκείνους οι οποίοι στήριξαν την προσπάθειά μας από την αρχή ως το τέλος.

Γιατί μαζί μπορούμε να δυναμώσουμε την ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ. Με την ψήφο σας μπορούμε να λέμε ακόμη πιο σθεναρά «Όχι» στην παράνοια της νέας εποχής και να υπηρετούμε την κοινή λογική.

Την Κυριακή 25 Ιουνίου ψηφίζουμε ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ, γιατί στο πρόγραμμά μας στηρίζουμε το αδιαπραγμάτευτο της Εθνικής Κυριαρχίας, δίνουμε κίνητρα για τη λύση του δημογραφικού, πιστεύουμε στην ισονομία και αγωνιζόμαστε για την ασφάλεια σε κάθε γειτονιά, ενώ είναι πεποίθησή μας ότι ο Ποινικός Κώδικας πρέπει να αυστηροποιηθεί και ότι η ελληνική εκπαίδευση χρειάζεται αναδιάρθρωση.

Η ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ είναι το κόμμα που υπηρετεί το συμφέρον της Ελλάδας. Συγκροτείται από Έλληνες και Ελληνίδες, στην πλειοψηφία νέους, πολίτες της «διπλανής πόρτας», αξιόλογους, άφθαρτους.

Σεβόμαστε τον θεσμό της οικογένειας, τη θρησκεία μας και αγωνιζόμαστε απέναντι στο σύστημα της διαπλοκής. Για το καλύτερο μέλλον που αξίζει σε όλους εμάς, στην Πατρίδα μας και στα παιδιά μας.

Με την ψήφο σας μπορούμε!

Στις 25 Ιουνίου ψηφίζουμε ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ – ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΛΑΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ!

Πάμε να αλλάξουμε την Ελλάδα!