Η περιοδεία της Αφροδίτης Λατινοπούλου στον Έβρο και το μήνυμα για την ακρίβεια και τους λαθρομετανάστες

Μήνυμα για την ακρίβεια, τους λαθρομετανάστες, την «σφράγιση» των συνόρων και την επιστροφή άμεσα όσων μπαίνουν παράνομα στην χώρα μας, έστειλε η πρόεδρος του κόμματος ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, Αφροδίτη Λατινοπούλου από τον τόπο καταγωγής της, τον Έβρο όπου περιοδεύει.

Τόνισε ότι «οι Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι σημαντικές για όλους τους Έλληνες και η ψήφος των πολιτών είναι καθοριστική για την επίλυση των προβλημάτων της πατρίδας μας».

Οι κάτοικοι του Έβρου υποδέχτηκαν με ένα πλατύ χαμόγελο την υποψήφια Ευρωβουλευτή και Πρόεδρο του κόμματος «ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ», Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Αρχικά επισκέφθηκε τις περιοχές του Διδυμότειχου και της Ορεστιάδας και τη λαϊκή αγορά της Αλεξανδρούπολης.

Εκεί, συνοδευόμενη από τον Αντιδήμαρχο Λαϊκών Αγορών του δήμου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Μπατμανίδη, συνομίλησε με παραγωγούς, πωλητές αλλά κυρίως καταναλωτές, οι οποίοι ανέφεραν ότι το σημαντικότερο πρόβλημα στην καθημερινότητά τους είναι η ακρίβεια, με την κυβέρνηση να μην κάνει τίποτα για να αντιμετωπιστεί η αισχροκέρδεια και να μειωθούν οι τιμές στα βασικά αγαθά.

Κατά την επίσκεψή της συναντήθηκε με την διοίκηση της Ένωσης Συνοριακών Φυλάκων Έβρου και άκουσε τα προβλήματα τους από τον Πρόεδρο Χρυσοβαλάντη Γιαλαμά και τον Γενικό Γραμματέα Δημήτρη Δερβεντλή.

Δεν παρέλειψε να παρευρεθεί στην ιδιαίτερη πατρίδα της, τα Βρυσικά Διδυμοτείχου, μαζί με την μητέρα της Ξανθή όπου συνάντησε μεταξύ άλλων τον παππού της, συνταξιούχο πια, ιερέα πατέρα Βλάσιο αλλά και την γιαγιά της.

Συνοδευόμενη από τον ιερέα παππού της, επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Σουφλίου κ. Δαμασκηνό, στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης στο κάστρο του Διδυμοτείχου, παρουσία και του δημάρχου Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου.
Κατά τη συνάντηση μαζί του, ο Μητροπολίτης την συνεχάρη για τις θέσεις που εκφράζει δημόσια υπέρ της πατρίδας, της θρησκείας και της οικογένειας.

Ταυτόχρονα η κα Λατινοπούλου ενημερώθηκε για τον όλο και μικρότερο αριθμό κατοίκων, στα χωριά του νομού.

Η πρόεδρος της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ, μίλησε για δημογραφική κατάρρευση και παραδέχτηκε πως είναι ένα από τα θέματα που πρέπει να δούμε πολύ σοβαρά, ως κοινωνία.

Επίσης, η κα Λατινοπούλου συνοδευόμενη από τον δήμαρχο κ. Χατζηγιάννογλου, επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Διδυμοτείχου και συνομίλησε με τους αξιωματικούς και τους αστυνομικούς.
Άκουσε τα προβλήματα τους, παρουσία και του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Διδυμοτείχου κ. Παπαδόπουλου, επίσης αστυνομικό.

Ακόμη, βρέθηκε στον Ιερό Ναό Παναγίας Ελευθερώτριας, επισκέφθηκε το Μνημείο Τιμής και Μνήμης των Θρακών Προσφύγων, ενώ ακολούθησε επίσκεψη στο νέο ΚΥΤ Φυλακίου, την καινούργια δομή φιλοξενίας λαθρομεταναστών που η Κυβέρνηση Μητσοτάκη κατασκεύασε ξοδεύοντας 23 εκατ. ευρώ και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ.

Η πρόεδρος της ΦΩΝΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ από το νέο ΚΥΤ Φυλακίου, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς την κυβέρνηση, εκφράζοντας την αντίθεσή της για τον τρόπο που χειρίζεται ένα τόσο σοβαρό θέμα, εκείνο των λαθρομεταναστών.

Η ίδια δεν παρέλειψε να σταθεί μπροστά από το κλειστό – από το 2019 – Εργοστάσιο Ζάχαρης και να αναφερθεί στην απραγία της ελληνικής κυβέρνησης να βοηθήσει στην εκ νέου λειτουργία του που επί δεκαετίες έδινε σημαντικά εισοδήματα σε χιλιάδες αγρότες του Έβρου.


Επόμενoς σταθμός για την Αφροδίτη Λατινοπούλου είναι το Σουφλί και η Αλεξανδρούπολη, όπου θα συζητήσει με τους πολίτες τα προβλήματα της πόλης τους.