Κράτος απών.

Ελλείψει αστυνόμευσης, θρηνούμε νεαρά θύματα στα γήπεδα.

Δεν πρόλαβαν να στεγνώσουν τα δάκρυα για το χαμό του Άλκη από οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη και σήμερα χάσαμε ένα ακόμη νεαρό παιδί 29 χρόνων, από μαχαιριές Κροατών οπαδών της Ντιναμό Ζάγκρεμπ έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ!

Πλέον, με την έλλειψη αστυνόμευσης, μας σκοτώνουν έξω από το σπίτι μας οπαδοί άλλης εθνικότητας λες και είμαστε σε πόλεμο και δεχθήκαμε επιδρομή από το εξωτερικό.

Οργανωμένοι οπαδοί της Ντιναμό ήρθαν ανενόχλητοι στη χώρα μας, διανύοντας 900 χλμ, παρά τη ρητή απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων που υπήρχε από την UEFA, και μονομαχήσαν κυριολεκτικά σώμα με σώμα κατόπιν διαδικτυακού ραντεβού που εδόθη μεταξύ των οπαδών των δυο ομάδων που αγωνίζονταν σήμερα για ευρωπαϊκή διοργάνωση!

Ο τραγικός απολογισμός, ένας νεαρός νεκρός από μαχαιριές, γιατί οι άριστοι της κυβέρνησης του Μητσοτάκη, μέσω των αρμοδίων υπουργείων άφησαν ανενόχλητους τους οπαδούς της κροατικής ομάδας να διασχίσουν οδικώς ολόκληρη την Ελλάδα ώστε να φτάσουν στον προορισμό τους, το νέο γήπεδο της ΑΕΚ, για να τραυματίσουν θανάσιμα έναν 29χρονο φίλαθλο της ΑΕΚ.

Είναι ντροπή να μην λειτουργεί προληπτικά ο κρατικός μηχανισμός και ενώ είχε όλη την πληροφόρηση και τα μέσα να αποτρέψει αυτό το θλιβερό συμβάν, να μην έχει πράξει το παραμικρό, θαρρείς και ήθελε να αφήσει τα πράγματα να λάβουν αυτήν την μοιραία κατάληξη! Δεν είναι δυνατόν παραμονή να γνωρίζει την κάθοδο τόσων οπαδών η διοίκηση αστυνομίας και το αρμόδιο υπουργείο και να μην λειτουργεί ούτε αποτρεπτικά αλλά ούτε και κατασταλτικά, καθώς ήταν απούσα σε όλη τη χρονική έκταση του θανατηφόρου συμβάντος!

Κρίμα για την Ελλάδα που σκοτώνει δια παραλείψεων τα παιδιά της και συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους φίλους του αθώου και εξαιρετικά άτυχου νεαρού!