Κάκκος Νικόλαος Φωνή Λογικής

ΚΑΚΚΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

Αγροτοκτηνοτρόφος - Yποψήφιος Ευρωβουλευτής

Ονομάζομαι Κάκκος Νικόλαος και είμαι πατέρας 2 ανήλικων τέκνων. Ραδιοφωνικός παραγωγός, πτυχιούχος αρτοζαχαροπλάστης (ΚΕΤΕΚ ΜΑΘΗΤΕΙΑΣ ΟΑΕΔ), χειριστής μηχανημάτων βαρέως τύπου και από το 2003 εγκεκριμένος νέος αγρότης. Κλάδος στον οποίο καταστάλαξα και δραστηριοποιούμαι. 

Βρισκόμαστε σε πολιτειακή και πολιτική σήψη αλλά στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινόπουλου διέκρινα έναν άνθρωπο με αξίες και ήθος, έχοντας κοινές αγωνίες για την χώρα και το μέλλον. Κάποιους από τους λόγους που με ώθησαν να συστρατευτώ με την Φωνή Λογικής είναι θέματα όπως η Νέα ΚΑΠ (Κοινή Αγροτική Πολιτική ), το νομοσχέδιο για τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, αλλά και η ανάγκη για έναν αγώνα με κοινό παρονομαστή το μέλλον της Πατρίδος και των παιδιών μας. Στον βωμό του κέρδους και των συμφερόντων έχουν χαθεί όλες η αξίες που διέπουν τον Έλληνα και εγώ σας δίνω τον λόγο μου πως θα παλέψω μέχρι τελευταίας ρανίδος ψυχικής ,πνευματικής και σωματικής για αυτές τις Αξίες. 

Ζητώ την στήριξη σας και την ψήφο σας στις 9 Ιουνίου διαβεβαιώνοντας σας πως δεν θα υποστούμε καμία μετεκλογική μετάλλαξη αλλά και πως δεν θα γίνουμε δεκανίκι της οποιασδήποτε ανθελληνικής κυβέρνησης. Σας ευχαριστώ πολύ.