Περιοδεία Αφροδίτης Λατινοπούλου σε Μεσολόγγι και Πάτρα

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Μεσολογγίου για την 198η επέτειο από την Έξοδο των ελεύθερων πολιορκημένων, παρευρέθηκε η πρόεδρος του κόμματος «Φωνή Λογικής», Αφροδίτη Λατινοπούλου το Σάββατο 27 Απριλίου 2024.

Τις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Ιερής Πόλης Μεσολογγίου, σε συνεργασία με συλλόγους και φορείς, τίμησαν με την παρουσία τους πολιτικά πρόσωπα της κυβέρνησης και της αντιπολίτευσης, αλλά και εκπρόσωποι ξένων κρατών.

Την επόμενη ημέρα, η πρόεδρος Αφροδίτη Λατινοπούλου, μετέβη στην Πάτρα όπου συναντήθηκε με φίλους και μέλη του κόμματος.

Στο πλευρό της κας Λατινοπούλου ήταν οι υποψήφιες ευρωβουλευτές Βασιλική Νταβλούρου και Γεωργία Ταγαρά αλλά και ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Αθανάσιος Νταβλούρος.

H κα Λατινοπούλου είχε τη χαρά να έχει γόνιμες συνομιλίες με πλήθος κόσμου, να ανταλλάξει απόψεις, να ακούσει προβλήματα και να παρουσιάσει θέσεις, προτάσεις και λύσεις.

Πολίτες οι οποίοι εμπιστεύονται τη Φωνή της Λογικής, στο πρόσωπο της Αφροδίτης Λατινοπούλου βλέπουν μία ισχυρή παρουσία στο Ευρωκοινοβούλιο, μετά τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου.