Πρελούδιο της υιοθεσίας παιδιών η θέσπιση γάμου για τους ομοφυλόφιλους…

Φωνή λογικής - Αφροδίτη Λατινοπούλου

Όπως αποκάλυψε χθες ο ίδιος ο πρωθυπουργός, από τα πρώτα μελήματα της πολιτικής στρατηγικής του θα είναι η νομιμοποίηση γάμου ομόφυλων ζευγαριών. Αυτό περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα των 100 ημερών του μάλλον, μόνο που δεν μας το είχε πει προεκλογικά και μας εξέπληξε για άλλη μια φορά δυσάρεστα!

Φυσικά, ο πολιτικός γάμος των ομόφυλων ανοίγει διάπλατα την πόρτα για τεκνοθεσία παιδιών, καθώς θα αποτελούν απόλυτα νόμιμα και αναγνωρισμένα από την πολιτεία «μέλη οικογένειας», τα οποία ως γονέας Α και γονέας Β θα έχουν κάθε δικαίωμα στην υιοθεσία.

Ποιος θα το πίστευε ότι μια υποτιθέμενη -στα χαρτιά μόνο- κέντροδεξιά συντηρητική παράταξη θα είχε μετατραπεί σε κεντροαριστερά «προοδευτική» λαίλαπα, που θα έθετε ως πρώτο στόχο του έργου της το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, με ό,τι αυτός συνεπάγεται για τα παιδιά μας, εκμαυλίζοντας τις παραδοσιακές αρχές και αξίες αυτού του τόπου.

Νέα δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με το ΠΑΣΟΚ αποτελούν ένα κόμμα ουσιαστικά, χωρίς να υπάρχουν διάφορες και αυτό είναι κάτι που το είχαμε αντιληφθεί πρώτοι προεκλογικά αλλά τώρα ήρθε η ώρα της αποκάλυψης, καθώς οι μάσκες άρχισαν να πέφτουν νωρίς νωρίς!

Αλίμονο σε αυτά που έρχονται και βρίσκονται στην κρυφή ατζέντα Μητσοτάκη, που δεν τολμούσε να αποκαλύψει προεκλογικά για ευνόητους λόγους αλλά θα τα βγάλει όλα στη φόρα τώρα που έχει μπροστά του 4 ολόκληρα χρόνια κυβερνητικού χρόνου!