Στεκόμαστε πάντα απέναντι στους μουσουλμάνους τρομοκράτες.

Η απρόκλητη επίθεση της Hammas κατά του Ισραήλ, συντάραξε όλο τον πολιτισμένο κόσμο. Ήταν η μεγαλύτερη επίθεση της συγκεκριμένης Ισλαμιστικής οργάνωσης τα τελευταία έτη, η οποία μέχρι στιγμής έχει κοστίσει δεκάδες ανθρώπινες ζωές και εκατοντάδες τραυματίες Ισραηλινών πολιτών. Καταδικάζονται οι σφαγές αθώων και άμαχων πολιτών, που περιλαμβάνονται μέσα γυναίκες και παιδιά, ενώ είναι αδιανόητες οι σκηνές που προεβλήθησαν με τη μεταχείριση τόσο των Ισραηλινών αιχμαλώτων, όσο ακόμη και των νεκρών.

Θυμίζοντας τη γνωστή φράση του Ερντογάν «θα έρθουμε ξαφνικά ένα βράδυ», η συγκεκριμένη ισλαμιστική οργάνωση με τις στενές σχέσεις μεταξύ άλλων  και με το βαθύ Τουρκικό κράτος και τους αδελφούς Μουσουλμάνους, πραγματικά αιφνιδίασε τις Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες. Η όλη τρομοκρατική επιχείρηση οργανώθηκε και εκτελέσθηκε από τη Hammas, με τρόπο που υπερβαίνει τις δυνατότητες της οργάνωσης. Επιπρόσθετα οι χιλιάδες ρουκέτες που εξαπολύθηκαν δείχνουν ότι η οργάνωση μυστηριωδώς κατάφερε να τις αποκτήσει, καθώς είναι αδύνατη η κατασκευή τους στη Γάζα.

Ο πολιτισμένος κόσμος, οφείλει να συμπαρασταθεί στο δοκιμαζόμενο Ισραήλ και να καταδικάσει συλλήβδην αυτή την τρομοκρατική επίθεση. Οι Ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες θα πρέπει να εξακριβώσουν ποιος κρύβεται πίσω από αυτή την τρομοκρατική επιχείρηση, καθόσον η εκτέλεσή της υπερβαίνει τις επιχειρησιακές δυνατότητες της οργάνωσης.

Η Ελλάδα, ως προκεχωρημένο φυλάκιο του Δυτικού πολιτισμού και των Χριστιανικών αξιών,  οφείλει να επαγρυπνεί διαρκώς και να μην εμπιστεύεται τις οποιεσδήποτε υποτιθέμενες φιλικές προσεγγίσεις χωρών που έχουν άρρηκτα φιλικές σχέσεις με τη Hammas και τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και να λάβει ξεκάθαρα θέση υπέρ του Ισραήλ σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.