Δήλωση Αφροδίτης Λατινοπούλου για την πρωτοφανή απόπειρα φίμωσης της στη δημοφιλή πλατφόρμα Tik Tok.

ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ - ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Είναι γεγονός ότι η άνοδος του κόμματος μας μεγαλώνει ραγδαία κι αυτό ενοχλεί οργανωμένες μειοψηφίες που προσπαθούν με ανήθικο τρόπο και ύπουλα μέσα να φιμώσουν τη φωνή της ειλικρίνειας και της λογικής. Η προσπάθεια φίμωσης είναι η καλύτερη απόδειξη ότι τα λόγια μας ενοχλούν. Είναι προφανές ότι επιχειρούν να εμποδίσουν την σίγουρη είσοδό μας στην Ευρωβουλή.
Για αυτό κι αποφάσισαν να χτυπήσουν το προφίλ μου στη δημοφιλή πλατφόρμα του Τικ Τοκ ένα προφίλ που ακολουθείται από δεκάδες χιλιάδες χρήστες.
Ήδη έχουμε κινηθεί νομικά, προκειμένου να εντοπιστεί ποιος ή ποιοι κρύβονται πίσω από την κατάπτυστη και κυρίως αντιδημοκρατική αυτή κίνηση.
Άλλωστε αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά, έχει ξανασυμβεί στο παρελθόν και το νομικό μας τμήμα έχει ενημερωθεί και θα πράξει αναλόγως.
Καταγγέλλω την πράξη και είμαι σίγουρη ότι το γεγονός αυτό καθόλου δεν θα επηρεάσει την είσοδο μας στην Ευρωβουλή, την οποία θεωρώ δεδομένη.
Οι Έλληνες πολίτες μας εμπιστεύονται γιατί έχουν καταλάβει ότι στεκόμαστε στο πλευρό τους. Τίποτα δεν μπορεί να κλονίσει τη σχέση που έχουμε δημιουργήσει με τους συμπολίτες μας, γιατί θέλουν να ακούγεται η φωνή της λογικής από τα έδρανα της Ευρωβουλής.